Om oss

Vi på Clevr Digital är företaget för dig som vill öka din exponering online. Vi har något för just dig som företagare, allt från sökmotoroptimering och webbutveckling till målgruppsanpassad marknadsföring.

Varför väljer Företag oss?

Din ambitiösa marknadsföringsbyrå.

Vi på Clevr Digital består av ett team som ständigt jobbar med utveckling och innovation.

Warranty Icon

Planering

Vid planeringen sätter vi grunderna för hur vi tillsammans med dig som kund och bygger en marknadsföringsplan för ditt företag.

Delivery Icon

Innovation

Teamet jobbar ständigt med ett nytänk, för att effektivisera och optimera våra tjänster för dig som kund hos oss.

Shopping Cart Icon

Skapande

Vi på Clevr Digital jobbar ständigt med dig som kund hos oss, för att göra den framtidsvision vi har byggt tillsammans till verklighet.

Service Icon

Uppföljning

Efter utfört projekt gör vi en analys över effekten av projektet och tar emot respons. Vi uppskattar givetvis all respons som vi får. Vi arbetar konstant med utveckling i teamet

Din framgång är vår framgång.

Vi på Clevr Digital AB har en bakgrund inom grafisk desgin, webbutveckling, SEO och digital marknadsföring.

Precision, kvalité och högt kundfokus är tre värdegrunder som vi värderar högt på Clevr Digital. Hos oss på Clevr handlar det inte enbart om att lova högt kundfokus men också att jobba med det och hålla våra löften till våra kunder.

Vår vision är att skapa så bra förutsättningar som möjligt för våra kunder och satsar på att skapa långvariga kundrelationer. Vi arbetar med ett nytänk och värdeskapande kontinuerlig för skapa så bra förutsättningar för dig som kund hos oss.

Co-Owner Jane Doe

Anas

Styrelseordförande, Operativ chef

Vår medgrundare Anas, driver våra projekt. Han ser till att våra projekt håller en god kvalité samt att våra kunder får det vi lovat dem.

Mobil: 070-830 18 88

Co-Owner John Doe

Melker

Styrelseledamot, Finansdirektör

Här är vår medgrundare Melker, vår ekonomi och designansvarig. Melker har ett öga som ser detaljerna många missar och skapar enormt värde i våra tjänster.

Mobil: 070-289 69 40

Co-Owner John Doe

Diaa

Styrelseledamot, Verkställande Direktör

Här har vi vår medgrundare Diaa som jobbar ständigt med våra kunder för att garantera att de får sina visioner och mål hos oss uppfyllda.

Mobil: 073-676 04 79

Kontakta oss